nieuws profiel esthetische verzorgingen huidverbetering cadeaubon webshop afspraak maken contact

Instituut Illu is na 20 jaar uitgegroeid niet naar een klassiek instituut, maar naar een therapeutisch huidverzorgingscentrum, waar de gezondheid van de huid op de eerste plaats komt. Samen met het Illu team begeleiden en coachen we jullie om je huid optimaal te verzorgen en gezond te maken of te houden .

Laurence T'jollyn volgde haar opleiding in Brugge in het Instituut Heilige Familie “De Maricollen”.
Na haar specialisatiejaar deed Laurence haar eerste werkervaring op in Mondorff-les-Bains te Luxemburg en Villa Thalgo in de befaamde Rue Faubourg Saint-Honoré te Parijs.

Eens terug in haar thuishaven deed ze gedurende meer dan 3 jaar ervaring op in de medische branche als assistente in een dermatologische praktijk.

Ze draagt discretie, professionalisme en perfectionisme hoog in het vaandel. Elke klant krijgt een uiterst professioneel onthaal en dito behandeling die tot in de puntjes wordt verzorgd.

Er wordt gestreefd naar een persoonlijk contact met elke klant.

Bij instituut Illu krijgt U enkel behandelingen die een 100 % doeltreffend resultaat geven. Geen enkele behandeling wordt uitgevoerd nadat eerst de doeltreffendheid werd uitgetest. Geen valse beloftes of woorden, maar efficiënte behandelingsmethodes zorgen steeds voor een doelgericht resultaat.

Zo werd in de laatste jaren enkel geïnvesteerd in geloofwaardige en weliswaar dure apparatuur: de microdermabrasie van Crystal Clear, de definitieve ontharingsmethode van PhotoNova en de huidtherapie van Environ, Dokter Med. Christine Schrammek, Celestic en Juliette Armand